má zálusk na mou vesnici Kristýnkov, zeď 15 lvl sýpka 80k a rezidence momentálně 3... vesnice má jen 45% loajalitu ale podpory se scházejí..
uvítám i více podpor protože to vypadá na dlouhodobější záležitost nějak se mu nechce přestat díky... uživím zatím dost mám vesnice vedle sebe takže o obilí není nopuze hlavně když už sem přišel o většinu vojska ..
díky všem co pomůžou a předem se omlouvám za jejich možné ztráty jako ty v logu .. ztráty moje a maminky upírky..
Tessa
Po?et p?ísp?vk? : 12 Join date : 27. 11. 07 Age : 36
první se všem omlouvám za ztráty.. ale on přišel taky o hodně.. a taky moc děkuju za podpory.. hrnou se další.. mám i +10% obranu v plusu .. podpory se ještě hrnou .. stavím zeď zase co nejvíc ...
Tessa
Po?et p?ísp?vk? : 12 Join date : 27. 11. 07 Age : 36
Předmět: Re: Tessa Thu Dec 20, 2007 11:30 pm
Díky moc za podpory a za vše vypadá to že už se na to snad vykašlal:-) už mi přestává stačit obilí tak to pošlu zpět... omlouvám se za menší či větší ztráty.. díky moc:-)
twinky8
Po?et p?ísp?vk? : 33 Join date : 20. 12. 07
Předmět: Re: Tessa Thu Dec 20, 2007 11:37 pm
Tessa napsal:
Díky moc za podpory a za vše vypadá to že už se na to snad vykašlal:-) už mi přestává stačit obilí tak to pošlu zpět... omlouvám se za menší či větší ztráty.. díky moc:-)
the most killer
Po?et p?ísp?vk? : 7 Join date : 24. 11. 07 Age : 30