Vítejte
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vítejte

v pekelném foru ali HELL

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

smoofy

Goto down 
+3
kopretinka
Theskiller
maminka upírka
7 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorZpráva
Anonymn?
Anonymní

smoofy - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: smoofy   smoofy - Stránka 3 Icon_minitimeSat Nov 17, 2007 9:58 pm

Jinak jsem zjístil , že snoofymu poslal velkou podporu cel78 asi a ne malou van tam narazil já samozřejmě kousek odemne jsem zas přišel o kluky :-(
Návrat nahoru Goto down
Theskiller

Theskiller

Po?et p?ísp?vk? : 353

smoofy - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: smoofy   smoofy - Stránka 3 Icon_minitimeSat Nov 17, 2007 10:13 pm

tak zaútočíme na cel78 v noci a zlikvidujeme tu jeho armu bez ty podpory co ma u smoofyho
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

smoofy - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: smoofy   smoofy - Stránka 3 Icon_minitimeSun Nov 18, 2007 2:02 pm

Theskiller napsal:
tak zaútočíme na cel78 v noci a zlikvidujeme tu jeho armu bez ty podpory co ma u smoofyho

Byl jsi tam?
Návrat nahoru Goto down
Theskiller

Theskiller

Po?et p?ísp?vk? : 353

smoofy - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: smoofy   smoofy - Stránka 3 Icon_minitimeSun Nov 18, 2007 2:12 pm

zatim ne jelikož ted na něj nemám čas. ted právě likviduju jednoho hráče kterej mě naštval
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

smoofy - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: smoofy   smoofy - Stránka 3 Icon_minitimeSun Nov 18, 2007 4:52 pm

prosim do dnesni pulnoci jeste s utoky na Cel78 pockejte... jak sem vas uz jednou zadal, at na nej neutocite. to ze se jeho podpory rozsekaj jinde je mi jedno, ale na nej primo dnes jeste nechodte. diky.
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

smoofy - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: smoofy   smoofy - Stránka 3 Icon_minitimeSun Nov 18, 2007 7:53 pm

richard119 napsal:
prosim do dnesni pulnoci jeste s utoky na Cel78 pockejte... jak sem vas uz jednou zadal, at na nej neutocite. to ze se jeho podpory rozsekaj jinde je mi jedno, ale na nej primo dnes jeste nechodte. diky.

čím později se jde tím je silnější
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

smoofy - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: smoofy   smoofy - Stránka 3 Icon_minitimeMon Nov 19, 2007 1:20 am

jo to je pravda, ale jestli posila jednotky jinam, tak si je deli=slabsi. Dal sem mu do dneska cas aby se rozhodl kam vlastne chce jit. Kdyz dnes neodpovi, tak alespon potrenujete hrdiny...Smile
Návrat nahoru Goto down
maminka upírka
Maters
maminka upírka

Po?et p?ísp?vk? : 472

smoofy - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: smoofy   smoofy - Stránka 3 Icon_minitimeTue Nov 20, 2007 9:32 pm

A co plánujete s tou smoofyho obilnou? To ji nikdo nechce?
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

smoofy - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: smoofy   smoofy - Stránka 3 Icon_minitimeTue Nov 20, 2007 9:43 pm

To je hlavní vesnice. Ta přeci přebrat nejde, ne?.......... Razz
Návrat nahoru Goto down
pierrelucas

Po?et p?ísp?vk? : 32

smoofy - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: smoofy   smoofy - Stránka 3 Icon_minitimeTue Nov 20, 2007 9:52 pm

ABT napsal:
To je hlavní vesnice. Ta přeci přebrat nejde, ne?.......... Razz
Nejde ale pokud má víc vesnic tak jí můžeme vymazat z mapy a pak ji obsadit, alespoň na s6 ta tak jde
Návrat nahoru Goto down
maminka upírka
Maters
maminka upírka

Po?et p?ísp?vk? : 472

smoofy - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: smoofy   smoofy - Stránka 3 Icon_minitimeTue Nov 20, 2007 10:02 pm

Tady to také funguje, kde myslíte, že vzala betysek svou poslední obilnou vesničku?
Návrat nahoru Goto down
Lorien2

Po?et p?ísp?vk? : 30

smoofy - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: smoofy   smoofy - Stránka 3 Icon_minitimeTue Nov 20, 2007 11:09 pm

Tak já bych si tu smoofyho obalnou vzal.
Návrat nahoru Goto down
Anonymn?
Anonymní

smoofy - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: smoofy   smoofy - Stránka 3 Icon_minitimeWed Nov 21, 2007 6:50 pm

Lorien2 napsal:
Tak já bych si tu smoofyho obalnou vzal.

vem já tiu ji pomohu vyčistit)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

smoofy - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: smoofy   smoofy - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

smoofy
Strana 3 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Vítejte :: podpory-
Přejdi na: